Vores steder

Kammerateriet

Kammerateriet på Frederiksøen i Svendborg er et unikt, spændende lokale midt i det gamle Svendborg Værft. Her er højt til loftet (otte meter faktisk) stor bar, nye toiletfaciliteter og mulighed for sceneoptræden. Der er flot lysshow og godt lydudstyr og mulighed for en unik fest eller andre typer arrangementer. Der er plads til ca 250 stående og ca. 100 siddende.

Bogholderiet

Bogholderiet er indrettet i Svendborg Værfts tidligere bogholderi på Frederiksøen i Svendborg. Stedet er opbygget som en mørk vinbar med spændende lys, ild i pejsen og mulighed for en stemningsfyldt fest for op til 70 siddende gæster – lidt flere ved for eksempel stående reception.

Skarø

Vi har mange muligheder for unikke arrangementer i forskellige setups på Skarø. Enten på Vestergaard, hvor også øens festival afholdes eller hos cafeen ved Is fra Skarø, som vi tidligere har lavet store arrangementer sammen med. Mulighederne er store – lige fra små selskaber over grisefester til helt store virksomhedskonferencer, som da 450 mand gæstede øen i sommeren 2016.

Den store Værftshal på Frederiksøen

På Frederiksøen er der mulighed for helt store fester og virksomhedsarrangementer – helt op til 949 mand. Vi har ved flere lejligheder afholdt arrangementer i hallen – der fungerer bedst i sommerhalvåret.

Til søs

Vi har samarbejde mere flere forskellige muligheder for at afholde små som større arrangementer til søs på skønne Svendborg Sund. Kontakt os for at høre mere.

Byg din egen fest – hjemme eller ude. Her finder du sydfyns bedste fester, receptioner, konfirmationer, runde fødselsdage, svendegilder, polterabends og meget mere. Du kan vælge en af vores pakker eller selv bygge din fest fra bunden og bestille et uforpligtigende tilbud.